Nu eşti membru? Înregistrare | Au uitat parola?
Bookmark and Share
Concursul de intelegență al secolului.
Protagoniști: Dalai Lama și Sylvester Stallone.
Condiții: nu se scoate nici un sunet, doar prin mimică.
Incepe concursul:
Dalai Lama (DL) iî arată lui Sylvester Stallone (SS) un deget, după o jumătate de oră de gîndire SS îi arată lui DL două degete.
DL se concentrează și după o oră de gîndire îi arată lui SS trei degete. SS se ridică, face niște mișcări ușoare de relaxare, 20 de flotări și, după 3 ore de gîndire, îi arată lui DL pumnul.
DL dă semne de nervozitate, transpiră abundent, cere prin semne time-out, intra în poziție de yoga si după 4 ore de concentrare îi arată lui SS un mic cerc făcut din degetul arătător și cel gros. SS după semnul făcut de DL are o reacție necontrolată, începe să rîdă și cu ultimile puteri îi arată lui DL un cerc imaginar desenat în aer de diametru evident mai mare.
După acest ultim gest DL începe să plîngă, se prăbușește psihic și fizic, și-și recunoaște cu fair-play înfrîngerea.
La final, conferință de presă: presa îl întreabă pe DL semnificația gesturilor și motivul pentru care s-a dat bătut.
DL explică: La început m-am gîndit la unitate și i-am arătat un deget, dar SS foarte inteligent mi-a replicat cu dualitatea (2 degete); m-am concentrat și am crezut că găsesc soluția căștigătoare arătîndu-i trinitatea (3 degete) dar răspunsul lui SS a fost năucitor, mi-a arătat pămîntul (pumnul). Am intrat în starea de yoga, m-am concentrat la maxim și i-am arătat soarele, dar geniul lui SS m-a biruit desenandu-mi universul, ceea ce m-a făcut să mă recunosc învins.
Presa îl întreaba pe SS semnificația gesturilor sale: Ei bine, se destăinuie Stallone, al drac..lui nesimțit îmi arată mie că-mi baga un deget în c..r, atunci i-am spus că eu îi bag două degete, după care m-a enervat rău de tot cînd mi-a zis că-mi bagă trei degete în c..r, și i-am zis că-i bag tot pumnul. Apoi el mi-a arătat că nu încape, că are gaura mică și i-am arătat printre hohote de rîs că se aranjează și i-o fac atît de mare desenînd în aer un cerc imaginar. Cred că s-a speriat și s-a declarat învins. Atît am avut de declarat!

Like
(4 =28/7)
 
2016-06-01 11:15:26 Admin   concursuri0
01